10 producten met GOUDEN oorkonde Keurslagerij Dijkstra

Op 10 november zijn weer de vak wedstrijden gehouden op de Noordelijke Slagers Manifestatie in Zwolle. Keurslagerij Dijkstra heeft in deze wedstrijd een bijzondere prestatie neergezet. Hun ambachtelijke producten , Friese droge worst, Gekookte worst, Stamppot Boerenkool, Stamppot ijsbergsla-zontomaat, Stamppot Hete bliksem (zoete appeltjes), Stoofperen schotel, Hachee-rodekool schotel, Slagers bami, Slagers Nasi en Bourgondische Kipschotel zijn met GOUD bekroond.

Vak wedstrijd

De N.S.M. vak wedstrijden gelden als één van de meeste prestigieuze van Nederland. De ambachtelijke producten zijn gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters uit het bedrijfsleven en docenten uit de vakopleidingen voor Food Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op smaak, uiterlijk, presentatie en originaliteit. Er waren in totaal 12 rubrieken. De beste inzendingen in elke rubriek zijn bekroond. Hieruit worden voor de 5 noordelijke provincies ook een kampioen gekozen en natuurlijk een jongeren kampioen en de algemeen kampioen 2014 van de NSM

Ambacht

Door de eigen productie van vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten en maaltijden onderscheidt de slager zich. Keurslager Dijkstra benadrukt dat hij in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen en wij gebruiken minder zout tot wel 40% Dat deze producten niet alleen heel lekker, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit zijn, heeft de slager met deze nationale vak wedstrijd daadwerkelijk bewezen.

Nieuwsgierig geworden?

De klanten van Keurslagerij Dijkstra zijn van harte welkom om de producten te komen proeven in zijn winkel aan de Dijkstraat 47 te Franeker. We hebben binnenkort leuke aanbiedingen met onze bekroonde producten Graag tot ziens!

DSC00829

error: Bericht Beveiligd!