Kinderbeurs Franeker voor straatkinderen in Ecuador

Franeker – Zaterdag 6 oktober is er weer een kinderbeurs van half 10 tot 12 uur in de AMS aan de Troelstrastraat. (ingang tegenover de Spar) Hier worden kinderspullen (naast winterkleding ook fietsen, autostoeltjes,speelgoed enz.)verkocht die door iedereen kan worden ingebracht.

Deelnemerslijsten met kaartjes zijn verkrijgbaar bij de Skule  aan de Godsacker te Franeker Deze kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren van 9 – 12 uur en van 13-30 – 16 uur, uitgezonderd vrijdagmiddag. Wat u inbrengt wordt door ons verkocht. Een  deel is voor de inbrenger en een deel is voor het goede doel.

Het goede doel heeft altijd met kinderen te maken. Dit keer is het Stichting Sinsoluca, deze stichting zet zich in voor straatkinderen in Ecuador.  Door opvang  onderwijs probeert men deze kinderen een betere toekomst te geven. Voor meer informatie zie www.sinsoluca.com

Het doel is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. Daarom wordt er ook weer een verloting georganiseerd, Ook is er weer een koffiehoek en een kinderhoek voor de kinderen waar ze onder begeleiding kunnen grabbelen,  tekenen, en geschminkt kunnen worden.

U kunt ons helpen de beurs tot een succes te maken.

error: Bericht Beveiligd!