Effectief en verantwoord trainen met hartslagmeting

Franeker – Op woensdag 14 november (19.15-21.30 uur) organiseert A.V. Spartacus te Franeker een workshop, Effectief en verantwoord trainen met hartslagmeting. Deze avond staat onder leiding van Frank Heldoorn, triathleet, nederlands kampioen triathlon en heeft deel genomen aan de WK-triathlon en diverse keren the Iron Man.

Dmv. praktijk en theorie leert men veel over de werking van het lichaam en de belangrijkste trainingsprincipes om gezond te trainen.

Er zijn dertig hartslagmeters ter beschikking voor mensen die nog geen sporthorloge hebben. Uiteraard kan men zijn/haar eigen hartslagmeter ook meenemen, mits gecodeerd. Verder is het belangrijk de dag ervoor niet hard te trainen.

Deze workshop is toegankelijk voor zowel Spartacus-leden als niet Spartacus-leden. De kosten van deze workshop zijn 5 euro voor Spartacusleden en 15 euro voor andere belangstellenden. Uw opgave is pas definitief wanneer ook de bijdrage is betaald. Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt.

De precieze locatie in Franeker wordt later bekend gemaakt.

Opgave is mogelijk bij Jelly van der Velde, jelly.vdvelde@in-balans.eu Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt Hiltje Geertma, personeelsdiensten.

error: Bericht Beveiligd!