Vuurwerkgigant Franeker bestaat 15 jaar

Franeker – Zoals op een foto, onder aan het bericht te zien is legt Taeke Brouwer de laatste hand aan zijn reclame folder, die binnenkort in een oplage van 114.000 stuks, huis aan huis wordt verspreidt in grote delen van Friesland. Ook Terschelling en Vlieland krijgen dit jaar voor het eerst de folder. Dit omdat de richtlijnen voor het vervoeren van vuurwerk, ze moeten tenslotte met de boot, versoepeld is. Ook wordt de folder opgestuurd naar de vaste klanten in bijvoorbeeld:  Steenwijk, Enschede, Urk, Rhenen en ga zo maar door. Ook buiten Franeker is de vuurwerkgigant enorm populair.

Inmiddels is de website gereed om online te gaan, uiteraard is de website al online maar binnenkort kunt u ook daadwerkelijk online bestellen, de folder is klaar en ook de voorraad vuurwerk groeit snel, er staat inmiddels al 25.000 kilo vuurwerk.

En er is veel te verdienen, want de vuurwerkgigant Franeker bestaat 15 jaar! En dat willen ze laten weten. Veel acties zoals gratis vuurwerk bij aanschaf van diverse pakketten, veel pakketten voor slechts 15,-, GEEN verhoging door de BTW, sterker nog de prijzen zijn verlaagt, aldus een glunderende eigenaar Taeke Brouwer.

Vuurwerkgigant Franeker 15 Jaar

  • Naast bovengenoemde acties wordt dit zaterdag 1 december, om half 8 gevierd met een mega vuurwerkshow voor iedereen. Dit wordt gedaan op het terrein naast de vuurwerkgigant.
  • Er is een speciale twitteractie waar men vuurwerk kan winnen, volgen kan op @vwggfraneker
  • En uiteraard, in samenwerking met www.FranekerActueel.nl stelt de  Vuurwerkgigant Franeker bijna 750 euro aan vuurwerk beschikbaar, deze prijzen zullen, binnenkort,  te winnen zijn via FranekerActueel.nl. In totaal zullen er twee op zich zelf staande prijsvragen gehouden worden.

www.vuurwerkgigantfraneker.nl

error: Bericht Beveiligd!