Afsluiting Week van de opvoeding zaterdag op de breedeplaats

Zaterdagmiddag is de breedeplaats het toneel van de opvoedweek. Voor kinderen, tieners en hun ouders is er een eigentijdse event opgezet. Ouders kunnen onder genot van een gratis bakje koffie meedoen aan een gesprek over opvoeden. Ze kunnen tips en ervaringen delen die met opvoeden en opgroeien te maken hebben. Kinderen kunnen langs de georganiseerde spelletjes te gaan, die in het teken staan van de week van de opvoeding. Ook aan de tieners is gedacht.

Zij kunnen mee komen doen aan digitale spelen. Alle activiteiten op deze middag zijn gratis. Wij doen mee, jullie ook? Wij zeggen dan ook kom gezellig en ‘’ geef me de vijf Voorafgaand aan het event kunnen ouders mee doen aan de fotowedstrijd. Stuur een foto van de opvoeder met je spelende kind op naar info@gebiedsteamfranekeradeel.nl of via de app naar 06 30077591 en win een foto op canvas. Voor alle deelnemrs is er het gratis opvoedweekgeschenk.

Organisatie van de middag ligt bij Gebiedsteam Franekeradeel in samenwerking met De Skûle Welzijn, JGZ, , Franeker Aktief en de bibliotheek. U kunt deze middag ook gebruiken om kennis te maken met medewerkers van het gebiedsteam en te horen over haar werkwijze

error: Bericht Beveiligd!