Boekpresentatie Manneke Toy op ECR Kening State

Op woensdag 30 november is er op ECR Kening State een boekpresentatie gehouden van het boek Manneke Toy, geschreven door bewoonster Tineke van Tuinen. Aanwezig waren uitgeverij Elikser, uitgeefster Jitske Kingma en uiteraard bewoners, familie en kennissen.

Het boekje Manneke Toy bevat korte voorleesverhaaltjes voor kleuters en peuters. De avonturen van het speelgoedmannetje Manneke Toy spelen zich af in de verschillende jaargetijden om zo dicht mogelijk bij de ervaringswereld van het jonge kind te kunnen blijven. Deze verhaaltjes schreef mevrouw Van Tuinen al in 1970.

Bij ieder verhaaltje zit een eigen gemaakte, eenvoudige illustratie waaraan de kinderen de verhaaltjes kunnen herkennen. De korte verhalen zijn van alle tijden, maar vooral leuk voor opa’s en oma’s om ze aan hun kleinkinderen voor te lezen.

Mevrouw van Tuinen vindt het heel bijzonder dat na meer dan 45 jaar het boekje alsnog wordt uitgegeven.

ECR Kening State is een woonzorgvoorziening waar alleen of samen met een partner zelfstandig en levensloopbestendig gewoond kan wonen. Ook kunnen mensen hier tijdelijk verblijven in een zorghotelstudio.

collage-boekpresentatie

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!