Dag van de Mantelzorg Franekeradeel

Op donderdag 10 november 2016 vindt de Dag van de Mantelzorg plaats in heel Nederland. Deze dag is bedoeld om erkenning en waardering te vragen voor het werk van mantelzorgers. Een mantelzorger is iemand die, uit liefde of persoonlijke betrokkenheid, langdurig voor een naaste zorgt. Dit jaar heeft de Dag van de Mantelzorg het thema meegekregen: Mantelzorg doe je samen!

Als blijk van waardering organiseert het Steunpunt Mantelzorg Franekeradeel op Donderdag 10 november een gezellige avond aan waarbij u onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten van de speciaal voor deze dag geschreven theatervoorstelling van Sander Kalsbeek.

Deze avond vindt plaats in het restaurant van Saxenoord te Franeker. Inloop is vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur tot 21.00 uur.

Mantelzorgers zijn van harte welkom en kunnen zich tot 3 november bij het steunpunt mantelzorg opgeven. Deelname is gratis en de mantelzorger mag iemand meenemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ignatia Veltman, Steunpunt Mantelzorg Franekeradeel – De Skûle Welzijn, 0517- 393750, i.veltman@deskule.nl

 

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!