Dag van de Mantelzorg Franekeradeel

Op maandag 10 november 2014 vindt de Dag van de Mantelzorg plaats in heel Nederland. Deze dag is bedoeld om erkenning en waardering te vragen voor het werk van mantelzorgers. Een mantelzorger is iemand die, uit liefde of persoonlijke betrokkenheid, langdurig voor een naaste zorgt. Dit jaar heeft de Dag van de Mantelzorg het thema meegekregen: Allemaal verhalen!

Als blijk van waardering organiseert het Steunpunt Mantelzorg Franekeradeel op maandag 10 november van 14.00 tot 16.00 uur een gezellige middag met ontspannende activiteiten, een high tea en uitreiking van het mantelzorggeschenk.

De Dag van de Mantelzorg wordt, in het kader van de maatschappelijke stage, mede mogelijk gemaakt door leerlingen uit klas 4 VMBO van RSG Simon Vestdijk te Franeker. Deze middag zal op school plaats vinden. Mantelzorgers zijn van harte welkom en kunnen zich tot 3 november bij het steunpunt mantelzorg opgeven. Deelname is gratis en de mantelzorger mag iemand meenemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ignatia Veltman, Steunpunt Mantelzorg Franekeradeel – De Skûle Welzijn, 0517- 393750, i.veltman@deskule.nl

error: Bericht Beveiligd!