De Nacht van Franeker een groots oud & nieuw feest

De Nacht van Franeker is het grootste oud & nieuw feest in de stad Franeker – de ster van de elf steden. Georganiseerd door Grand Café de Doelen, Tapperij ‘t Noord en café de Bogt fen Guné in samenwerking met Theater de Koornbeurs. Voor oud & nieuw ”14 / ”15 heeft de organisatie nieuwe dingen in petto voor het publiek. Na veel vergaderingen, wikken en wegen is er besloten om een live band de Koornbeurs op zijn kop te laten zetten.

– THE BIG ROOM

Maak kennis met VANGRAIL; Meer dan 120 shows per jaar. Uitverkochte zalen. Uitzinnig publiek. Vaste fanbase. Een award voor de beste single van het noorden. Dit is Vangrail. Het publiek maakt in 2005 kennis met Vangrail. In een paar jaar tijd groeit de band uit tot een gevestigde naam in het Nederlandse covercircuit.

Bijna niet weg te denken tijdens alle grote stadsfestiviteiten en dit heeft een goede reden. Quickfinger maakt er op zijn eigen manier een fantastische feestje van. Of het nu ’80s, ’90s of een nieuwe plaat uit de top 40 is, Quickfinger heeft altijd alles bij zich. Een carrière die er niet om liegt en mede daardoor zoveel verstand van het muzikale genot wat de wereld ons te bieden heeft.

– CLUB N★V★F

Uiteraard wordt ook de clubscene niet vergeten. In samenwerking met de twee jonge talentvolle residents van de Bogt fen Guné wordt de zij-foyer bewerkt tot Club N★V★F. Henri Shelter en de Vicq zijn in hun muziek, mede dankzij hun leeftijd, zo flexibel als Epke Zonderland tijdens een turn oefening. Van clubhouse, techno en EDM tot R&B, hip hop en trap. Alles kan en zal voorbij komen.

Datum: 31 December

Tijd: 24:00 – 05:00

Plaats: Theater de Koornbeurs, Franeker

Leeftijd: 16+

Entree: voorverkoop 17,50 euro, aan de deur 20 euro

Voorverkoop locaties: Grand Café de Doelen, Tapperij ‘t Noord, de Bogt fen Guné, Theater de Koornbeurs

nacht

error: Bericht Beveiligd!