De Witte Bloem Bloem en Styling viert feest!

10 jaar geleden opende Wenda Harsta-Buwalda de deuren van De Witte Bloem Bloem en Styling aan de dijkstraat 14 in Franeker. Wenda Harsta-Buwalda is een gediplomeerd bloemiste die haar werk met veel passie uitvoert. In haar winkel vind u veel sfeer en creativiteit terug.

Haar werk is haar passie en dat vind u ook terug in haar bedrijf. De Witte Bloem is een trendgerichte winkel die staat voor klantvriendelijkheid en kwalitatief hoogstaande producten. In 10 jaar tijd is De Witte Bloem Bloem en Styling uitgegroeid tot een begrip in en rondom Franeker.

De Witte Bloem onderscheid zich door vakmanschap,specialisaties in bruids- en rouwwerk arrangementen trendgerichte producten en een verscheidenheid aan boeketten,losse snijbloemen, kamerplanten, cadeauartikelen,en arrangementen in verschillende stijlen en prijsklassen. Ook is er standaard bij de witte bloem een weekboeket verkrijgbaar t.w.v. 10,00 voor maar 7,50. Een boeket vind je al bij de Witte Bloem vanaf 2,50!

De Witte Bloem is ook actief op de bedrijfsmarkt en verzorgt wekelijks of twee wekelijks verschillende bedrijfsabonnementen voor bedrijven in en rondom Franeker. Wij zijn aangesloten bij Fleurop en zo kunt u ook wereldwijd uw boeketten laten bezorgen. Onze eigen bezorgservice staat ook altijd voor u klaar en het is mogelijk om online je boeket te bestellen.  Ook organiseert de Witte Bloem workshops. In deze workshops leert u op een leuke en ontspannen manier verschillende creaties te maken.

Wij verzorgen ook workshops voor bijvoorbeeld u vereniging, bedrijf, familie uitje etc. Dit kan op locatie of bij ons in de winkel. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Kortom De Witte Bloem bied het hele pakket!! Graag zien wij u terug in onze winkel.

error: Bericht Beveiligd!