Dosko/Acta kent slechte start

Met de nodige trainingsachterstanden werd er afgelopen weken gestart met de competitie. Zowel tegen Reflex als tegen Joure werd er met 3-2 verloren.  Al met al een aanslag op de conditie van het team aangezien er sinds de start van de trainingen een minimale opkomst was vanwege vakantie, werk of blessures.

Tegen het degelijke Joure had Dosko/Acta het lastig. Beide teams waren aan elkaar gewaagd.

De serve, wat normaal een goed wapen is, werd goed gepareerd en dit leidde tot goede aanvallen van Joure. Daarnaast was de passing aan de zijde van de Franekers niet goed op orde, waardoor de midaanval niet zo benut werd als in andere wedstrijden. Al met al bleven de verschillen klein tot het eind, maar wist Joure de 1e set te winnen met 21-25.

Dosko/Acta herstelde zich vervolgens in de tweede set met 25-19, maar liet zich in de derde set verschalken door een ruime voorsprong van zeven punten uit handen te geven (24-26 verlies). De vierde set kwamen de Franekers goed uit de startblokken en sleepte er een vijfde set uit door deze set met 25-18 te winnen.

De vijfde set bracht aan het eind Joure als winnaar. Dosko/Acta had het beste van het spel maar was ongelukkig in de passing op het eind wat Jour een 15-13 winst opleverde en daarmee de winst van de wedstrijd.

In de maand oktober staan er alleen uitwedstrijden op het programma. Met de nodige training en het werken aan vaste patronen zullen de komende wedstrijden aangeven waar Dosko/Acta staat op de ranglijst.

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!