F.Z.C.’54 oppermachtig in Friese Vijf zwemcompetitie

Met grote overmacht is F.Z.C.’54 dit seizoen kampioen geworden in de Friese Vijf zwemcompetitie. Met maar liefst 430 punten volgde op gepaste afstand van 85 punten de nummer twee, ZPD uit De Westereen, met 345 punten. Orca uit Leeuwarden werd derde met 331 punten, gevolgd door de Granaet uit Dokkum met 304 en Wetterwille uit Burgum met 271 punten. Door deze winst, in een competitie speciaal voor beginnende wedstrijdzwemmers, laat F.Z.C.’54 zien dat er genoeg potentie voor de toekomst is binnen de club.

In vrijwel alle leeftijdscategorieën, van minioren tot senioren, had de club dit seizoen kandidaten voor podiumplekken terwijl door alle zwemmers het ene na het andere persoonlijke record werd verbroken. Al met al een terechte winnaar dus!

In deze laatste wedstrijd werden er door de 23 zwemmers maar liefst 10 medailles veroverd en 21 persoonlijke records verbroken.

Een mooie afsluiting en een opsteker voor het volgende seizoen!