Franeker Dart Competitie verandert drastisch

Vanaf volgend seizoen gaat de FDC vernieuwen. En wel in de trend van de world cup of darts. Er wordt dan met twee tallen gestreden om de hoogste eer van Franeker. Inschrijven kan per twee tallen maar ook individueel en kost €1,- per persoon. Het liefste per twee tallen zodat we zeker weten dat iedereen mee kan spelen.

Het is de bedoeling dat we per team twee singels spelen (1 singel per teamlid) Bij gelijke stand word er een koppel partij gespeeld om zo tot een winnaar te komen. We spelen meerdere wedstrijden op een avond en zo kan je zo maar 5 of 6 wedstrijden per avond spelen.

Kun je de volgende datum niet? Geen probleem want we hebben zo’n 8 datums om minimaal 12 wedstrijden te spelen. Speel je er 16 wedstrijden dan worden de 4 slechtste wedstrijden weg gestreept.

Kort gezegd een zeer dynamische competitie waar je ook nog eens een leuke prijs kunt winnen want het inleg geld is de hoofd prijs. Uiteraard blijft de wissel trofee bestaan en ook komt er weer een nieuwe ranking beker.

Geef je op voor 1 september 2015 via deze website www.franekerdartscompetitie.nl op de speciale opgave pagina of  via franekerdartscompetitie@gmail.com

FDC logo 2014

error: Bericht Beveiligd!