Geslaagde avond voor Project Namaste

Het is maandagochtend om 4 uur en ik zit klaar wakker dit te schrijven. Ja een jetlag, altijd de eerste dagen last van. Laten we hopen dat we snel weer in het ritme zitten, want we moeten ook weer werken. Maar ik ga jullie vertellen over de bijzondere avond die we hebben gehad in DE RANK de SPECIALE INDONESISCHE AVOND voor PROJECT NAMASTE.

Met vele vrijwilligers is er met man en macht gewerkt om een geweldige avond neer te zetten voor onze schisis-patiëntjes. Bram en ik zijn deze middag net weer geland op Schiphol, dus vandaar alle vrijwilligers die De Rank gezellig aankleedde en er een inrichtten. De op komst was volle bak, een kleine 100 man. De avond werd geopend door Gea Ydema die een kort woordje deed, wat Project Namaste allemaal doet, het helpen van kansarme kinderen die geboren zijn met een schisis en/of open gehemelte.

Hierna volgde een gezellige avond vol zang en muziek en een heerlijk Indonesisch buffet verzorgd door De Smaragd uit Harlingen. De muziek was gevarieerd er werd gezongen door o.a. Siemie Wolberts die ook een speciaal lied had geschreven voor Namaste. Inge Teertstra zong ook een paar nummers en de klap op de vuurpijl een 8 koppig muziekband uit Drachten met de naam Alegria.

Om zoveel mogelijk geld voor Project Namaste binnen te halen was er ook nog een verloting met verschillende leuke prijsjes . Het was een zeer bijzondere, liefdevolle avond en met veel warmte van zoveel lieve mensen zien we terug op een geweldige super avond.

Honderd maal dank aan ieder die zijn steentje heeft bij gedragen, in het bijzonder  Siemie Wolberts, Jitske Travaille en de band Alegria.

Terima Kashi, Bram en Rinnie   www.projectnamaste.nl

2014 oktober foto's BRAM deel 2 Indonesie 505 - kopie 2014 oktober foto's BRAM deel 2 Indonesie 510 - kopie 2014 oktober foto's BRAM deel 2 Indonesie 545 2014 oktober foto's BRAM deel 2 Indonesie 549 - kopie Rinnie Indonesie oktober 2014 Bali en Sumba 664 Rinnie Indonesie oktober 2014 Bali en Sumba 665 Rinnie Indonesie oktober 2014 Bali en Sumba 670 Rinnie Indonesie oktober 2014 Bali en Sumba 681 Rinnie Indonesie oktober 2014 Bali en Sumba 683

error: Bericht Beveiligd!