Ambassadeurs gezocht voor ontwikkeling van Noardwest Fryslân

Ben jij een betrokken bewoner, ondernemer of bestuurder van een vereniging uit Noardwest Fryslân**? Wil je meedenken en -werken aan  jouw woon- en werkomgeving? Heb je nieuwe ideeën om je gebied te versterken? Word dan ambassadeur bij Streekwurk Noardwest Fryslân!

Wij zoeken enthousiaste ambassadeurs!

In Noardwest Fryslân wordt vol enthousiasme ingezet op het versterken van de economische veerkracht van het gebied onder het motto: Werk maken van burgerinitiatief! Ondernemers, bewoners en de overheid trekken hierin samen op. Als ambassadeur zie je kansen voor de ontwikkeling van het gebied. Met de andere ambassadeurs neem je plaats in een gebiedsplatform. Vanuit dit platform help je in het gebied met het ontwikkelen en begeleiden van projecten die bijdragen aan de regio. Daarnaast adviseer je over het toekennen van de subsidies voor leefbaarheidsprojecten. Je wordt hierbij ondersteund door het projectbureau van Streekwurk. Als streekadviseur vervul je een functie op vrijwillige basis met een onkosten- en presentievergoeding. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het volgen van passende opleidingen en trainingen.

Meer informatie of solliciteren?
Wil je solliciteren als ambassadeur of ben je op zoek naar meer informatie? Kijk voor een sollicitatieformulier en de beschrijving van de functie(s) op: www.streekwurk.frl/leadernoardwest. Solliciteren kan t/m 4 september 2016.

Streekwurk Noardwest Fryslân: Bynt, bout en brûst

** de gemeenten Harlingen, Franekeradeel, het Bildt, Menameradiel, Littenseradiel, Leeuwarderadeel  en Leeuwarden

error: Bericht Beveiligd!