GGZ Franeker – 2e hands kleding winkel

MindUp is het onderdeel dagbesteding van de GGZ Friesland. Cliënten van de diverse behandelafdelingen of vanuit de woonvormen komen naar de Stipe, voor dagbesteding. Deze dagbesteding heeft als doel cliënten structuur aan te bieden. Ook komen deelnemers op deze manier uit een sociaal isolement.

Mind Up Franeker is op zoek naar vrijwilligers die in de tweedehands-kledingwinkel 1 of 2 cliënten begeleiden in het werk. Deze cliënt sorteert de binnengekomen kledingstukken, deze worden gewassen en gestreken en daarna in de winkel opgehangen voor de verkoop.

Naast tweedehands kleding worden er in deze winkel ook producten verkocht die gemaakt worden op de andere afdelingen van MindUp. (www.webshopmind-up.nl). Aantal uren: 4 per dag. Eventuele werktijden: maandagmiddag (12.00 tot 16.00 uur) en/of vrijdagochtend (8.30 uur tot 12.00 uur.)

De vrijwilliger heeft interesse/affiniteit met de doelgroep. Hij of zij is betrouwbaar en kan vertrouwelijk met deelnemers omgaan en komt zijn/haar afspraken na.
Interesse in de producten is mooi meegenomen.

Deze vacature is geschikt als stage. (MWD). Min. Leeftijd: 18 jaar

Begeleiding is aanwezig, reiskosten worden vergoed. Vrijwilligers zijn tijdens de werkzaamheden WA verzekerd. Vrijwilligers worden gevraagd naar een VOG, onkosten hiervan worden vergoed.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, tel: 0517-397800. Mail: info@deskule.nl. Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl

error: Bericht Beveiligd!