Hand Made Market In Peins. Kom, zie, doe mee en geniet!

Op zaterdag 5 september wordt de Hand Made Market gehouden op het gezellige erf van Atelier De Kunst in Peins. Voor één dag toveren we onze plek om in een bruisend marktplein waar allerhande creatieve ondernemers hun handgemaakte, unieke en hippe creaties aanbieden aan het publiek. De muzikale omlijsting, de workshops en het heerlijke eten en drinken, maken dit evenement tot een echte geniet-en-beleef-dag!

Het entreebewijs van € 1,00 is tevens het lotnummer waarmee je een prachtig schilderwerk van één van de deelnemers aan het atelier kunt winnen. Maar ook de prijsjes van het Kunstrad Van Avontuur liegen er niet om! Vind je het leuk om zelf creatief bezig te zijn deze dag; schrijf je dan in bij de kassa voor de gratis mini haak workshop of ga aan de slag aan de ‘doe-tafels’ waar je letterlijk je steentje kunt bijdragen aan een gezamenlijk mozaïekwerk. Of weef een miniwerkje. Ook mag je papier scheppen of een potje draaien bij de pottenbakster en kijken hoe je een glaskraal brandt.

Verder is er een rommelmarktkraam, een presentatie klei-animatie, een bijenman en een pottenbakster. Reizger (Friese folk) komt spelen en Ynte Hettema oefent op deze dag alvast voor de finale van het Friese Liet Festival.

Ingrid & haar team zorgen voor de inwendige mens; op het terras kun je terecht voor heerlijke koffie, eigen baksels, verse broodjes en een glaasje.

Kom langs en wellicht val je voor… een kunstig lampje, oma’s kaarskopjes, een sjiek hoesje voor je mobiel, gezeefdrukte kleding of juist een super ECO wolletje, blingbling raamhangers, geinige oesterbakjes, zachte dromenvangers, knappe viltzeepjes, originele schilderijen, pimpstuff, origami kunststukjes, verrassende kaarten & enveloppen, artistieke wijnkistjes (met inhoud), vrolijke vogelstokjes, duurzame vuurkorven en nog heel veel meer!

Of je nu een cadeautje voor jezelf of een ander zoekt, je gaat het vinden op de:

Hand Made Market, Zaterdag 5 september, Van 11.00 tot 17.00 uur

Atelier De Kunst. Zweinserweg 3, 8812 JN Peins, Entree € 1,00

Let op! Geen pin.

Dikke dames 2 flyer_handmademarket_email Geerte met wijnkistjes

 

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!