YoWorld komt in actie voor Serious Request.

Geïnspireerd door de vele Serious Request acties vorig jaar in Leeuwarden, hebben een drietal Franekers besloten om dit jaar geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar zamelt Serious Request geld in, in het kader van “Hands off our Girls”. Brian de Haan, Paul Bijlsma en Rick Buwalda, allen 12 jaar, gaan op zaterdag 20 december van 14.00 uur een 24-uur live stream houden op Youtube. Tijdens deze uitzending gaan zij de nieuwste games spelen, challenges doen waarbij de kijker bepaalt en nog veel meer.

In de afgelopen dagen hebben zij al gecollecteerd en inmiddels al 92 euro opgehaald. Het doel is om na de livestream 500 euro te hebben ingezameld. Meer is natuurlijk welkom.

Doneren kan nu al via de volgende link op de Serious Request page: http://www.kominactie.nl/yoworld24

Tijdens de stream kan er ook gedoneerd worden via deze link: http://www.bit.ly/DONATEYoWORLD

Als je doneert tijdens de stream dan komt jou donatie rechtstreeks in beeld te staan van de livestream zodat kijkers direct kunnen zien dat er een nieuwe gift is gedaan.Brian, Paul en Rick zullen dan na het weekend afreizen naar Haarlem om persoonlijk de opbrengt te komen afleveren bij het Glazen Huis. De reis en de afgifte bij het Glazen Huis zal door de jongens gefilmd worden en op Youtube worden gezet en ook aan Franekeractueel worden aangeboden.

De stream is te volgen op het YouTube kanaal YoWORLD met de volgende link: http://www.bit.ly/YoWORLD24

Je kan al wat eerder komen kijken want om 13.30 wordt er al een beetje muziek gedraaid.We hopen dat je komt kijken en doneren!

Donderdag 18 December is het weer zover, Serious Request 2014 gaat van start met dit jaar als onderwerp ‘Hands off our girls!’ Dit jaar staat het glazenhuis in Haarlem. De 3 DJ’s gaan weer 7 dagen in het glazenhuis plaatjes draaien met heel d

YoWORLD24 H Live Stream Picture

error: Bericht Beveiligd!