“Hoe is het met uw gezondheid?”

Laat u gratis testen en ontvang gratis advies op zaterdag 29 oktober door professionals van Gezondheidscentrum Het Want op ECR Keningstate

“Omdat het samen beter gaat” is het motto binnen Gezondheidscentrum Het Want. Alle

professionals werken met elkaar samen. Zo bent u er zeker van dat u de juiste zorg krijgt aangeboden. Op deze dag aanwezig voor gratis test en advies:

Bekkenfysiotherapeute en kinderbekkenfysiotherapeute Marielle Gielen

Bij het niet goed functioneren van de bekkenbodemspieren kunnen er problemen ontstaan zoals ongewild urineverlies. Het kan moeilijk zijn om de bekkenbodemspieren bewust en goed te gebruiken. Marielle helpt u bij het oefenen.

Fysiotherapeut Boudewijn Vos

Hij onderzoekt en behandelt klachten die ontstaan tijdens of na het bewegen. U kunt hem hierover vragen stellen. Tevens kunt u bij hem een conditietest doen op een speciale fiets. De fietstest wordt afgenomen in onze behandelkamer.

Fysiotherapeute Sabine van Dijk

Zij test en adviseert u over uw bloeddruk, vetpercentage en Body Mass Index (BMI). Het BMI is een index voor het gewicht in verhouding tot uw lichaamslengte.

Diëtisten Irene van der Vuurst en Kinke Sikma

Voeding speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Het aanleren van een andere manier van eten is niet altijd gemakkelijk. Irene adviseert u over het vinden van een balans tussen voeding, beweging en leefstijl.

Pedicure Helma de Haan

Zij verzorgt uw diabetes, reuma, risico en/of oncologische voet(en). De behandeling kan bestaan uit het verwijderen van nagels, eelt, likdoorn(s). Ook voor behandeling van nagels die blauw, ingegroeid of schimmel vertonen kunt u bij haar terecht.

Osteopaat Richard Piersma

Osteopathie is een behandelwijze die zich richt op het opsporen en behandelen van klachten, zodat het  lichaam gestimuleerd wordt om zichzelf te herstellen. Osteopathie blijkt een effectieve behandeling te zijn van diverse klachten en ongemakken, voor zowel bij volwassenen, kinderen en baby’s. Een osteopaat werkt alleen met zijn handen.

Podotherapeut Dirk Stevens

Hebt u voet- , knie- , heup- , of (lage) rugklachten?  Dit kan te maken hebben met de stand van uw voeten. Hij maakt voor u een analyse met professionele scan apparatuur.

Orthopedisch schoentechnicus Jelle Kooistra

Hij ontwerpt, meet aan, maakt en herstelt speciaal schoeisel voor mensen met voetklachten.  Het betreft reumatische voetklachten, platvoeten, klompvoeten of spreidvoeten.

Kinderoefentherapeute Kirsten Muller

Kirsten werkt  samen met kinder-fysiotherapeute in opleiding Lotte Stuurwold. Wanneer er een vermoeden is van motorische problemen of een motorische (ontwikkelings)achterstand, zal Kirsten na een onderzoek en observatie een voor uw kind specifieke therapie inzetten.

Huidtherapeute en oedeemtherapeute Melinda Alders

Met alle vragen over uw huid- en vochtproblemen (oedeem) kunt u bij haar terecht.

Zij kan ook voor u een huidanalyse maken en huidadvies geven.

Creatief therapeute Titia de Jong

Zij heeft gewerkt in (speciaal) onderwijs, psychiatrie en ouderenzorg. Creatief uiten in beeld, spel en verhaal helpt u vorm te geven aan dat wat u (on)bewust bezighoudt of blokkeert qua behoeften en gevoelens. Titia kan u hier meer over vertellen en u kunt alleen of samen iets creatiefs gaan doen.

Rondleiding in ECR Kening State

Maak deze dag ook kennis met in huiselijke omgeving revalideren in het zorghotel en wonen in de (zorg)appartementen

Wij zien u graag op zaterdag 29 oktober tussen 10.00 – 14.00 op locatie: Kening State 1, 8802 VG Franeker. Voor meer informatie: 0517-390900/www.hetwant.nl

 

error: Bericht Beveiligd!