Judo teams judo A-zeven winnen Dutch Open teams.

Op Pagedal werden vandaag de Dutch Open teams gehouden. In de teams -12 jaar kwamen Esben Poelstra  (team 1) en Annafleur Visser  (meisjes) van Sportschool Poelstra in actie.

Het jongens team bestaande uit Mark Klokman -31 kg,  Esben Poelstra -34 kg,  Quinten vd Veen -38 kg, Sam Sprenger -42 kg en Nils Baalmans waren oppermachtig in de poule fase. Ze versloegen achtereenvolgens Bijsterbosch/Haagsma, Dijkmansport en FMT budo telkens met 5 – 0.
In de kwart finale werd JV Vos na een 3 – 0 voorsprong verslagen met 3 – 2. In de halve finale werd Judo Topsport Oost-Groningen met 4 – 1 verslagen.  In de finale moest er worden aangetreden tegen Czarni Bytom.. Die hadden in de andere halve finale gewonnen met 4 – 1 van Judo A-zeven 2.. Het beloofde een spannende strijd te worden.  Echter de jongens van Judo A-zeven waren super scherp en goed en wonnen dan ook met 5 – 0.
Dus de titel voor de jongens van A-zeven.

Ook de meisjes -12 jaar waren super goed vandaag. Minke de Ruiter, Rumaisa Ifrisan, Milou Hendriks,  Lais Schottert en Annafleur Visser wonnen ook hun 1e partij met 5 – 0 van Bijsterbosch/Haagsma. Ook de volgende partijen in de voorronde werden duidelijk gewonnen.  Alleen Dijkmansport 2 werd spannend.  3 – 2..De andere partijen 4 – 1..
In de halve finale wonnen ze ook met 3 – 2 van Dijkmansport 1.. Ook de meisjes -12 jaar moesten het opnemen tegen Czarni Bytom. Ook de meisjes wonnen de titel. 3 – 2. Minke, Milou en Lais brachten de 3 winstpunten binnen.

20161015_184659

error: Bericht Beveiligd!