Kleinste theehuisje in gebruik verkoop handgemaakte sieraden

Sinds deze zomer is Klaaske Smeenk de trotse huurder van het kleinste theehuisje op het Noorderbolwerk te Franeker. Dit is het huisje waarvan gezegd wordt dat het hoorde bij de woning waarin Eise Eisinga zijn wereldberoemde Planetarium bouwde. De huisjes zijn in de 18e eeuw gebouwd. Rijke dames konden hier tijdens warme zomerdagen genieten van een kopje thee en het prachtige uitzicht. Tegenwoordig behoren de huisjes toe aan de Rijksmonumenten.

Naast haar huidige baan was Klaaske toe aan een nieuwe creatieve uitdaging, die heeft zij kunnen verwezenlijken door het kleine pandje tot sfeerwinkeltje Theehuysje De Freule in te richten. In het winkeltje verkoopt klaaske o.a. haar handgemaakte unieke sieraden. Deze verkoopt zij ook in haar webshop www.klaaske.nl.

Voor de sieraden gebruikt Klaaske hoogwaardige designers quality materialen. De sieraden kenmerken zich door een elegante, klassieke maar ook eigentijdse stijl. Er zijn een aantal lijnen die klaaske heeft gemaakt. De Koninklijke Allure Jewelry is geïnspireerd op het koninklijk huis, deze sieraden worden ook in de Paleiswinkel bij Paleis Soestdijk verkocht!

De Bunzlau Castle Jewelry worden gemaakt met prachtige handgemaakte keramiek kralen van Bunzlau Castle. Dit is handgemaakt Pools aardewerk in prachtige kleuren en decors. Dit bijzondere aardewerk ook exclusief te koop bij Theehuysje De Freule! In haar nabije omgeving wordt Klaaske dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van de ziekte hersentumor. Genezing voor deze ziekte is er nog steeds niet, onderzoek voor genezing is hard nodig. De stichting Stophersentumoren maakt meer onderzoek mogelijk door geld in te zamelen. Om ook haar steentje bij te dragen, is Klaaske de “Awareness Jewelry” gaan maken.€2,50 van de verkoopprijs van deze sieraden gaat naar de stichting Stophersentumoren.nl

Naast de sieraden verkoopt Klaaske in het winkeltje exclusief Bunzlau Castle (Pools aardewerk), Engels aardewerk/porselein, schattige bloemenmeisjes, tegeltableautjes, heerlijke Franse zeepgeschenken, blijvende bloemen (zijdebloemen) en een vleugje brocante. Kortom exclusieve cadeaus op iets meer dan 6 vierkante meter!

Theehuysje de Freule is geopend als het aangenaam weer is op wo-do-vr-za middag van 14:00-17:00 uur. (Ook in het najaar/winter) Wilt u er zeker van zijn dat u niet voor een dichte deur komt, neem dan vrijblijvend contact op met Klaaske 06-21846802 of per e-mail: defreule@ziggo.nl. Ook op afspraak geopend!

U vindt Theehuysje De Freule op het Noorderbolwerk 27 te Franeker (nabij het “Elfstedenbruggetje”)

Graag tot ziens bij Theehuysje De Freule! Tip: neem ook een een kijkje op de website: www.klaaske.nl of Facebook: Theehuysje De Freule

Afbeelding 1 P1030581

error: Bericht Beveiligd!