Marathonuitzending Radio Eenhoorn.

Op maandag 29 december om 18. 00 uur starten de vrijwilligers van Radio Eenhoorn een marathonuitzending van twee keer vierentwintig uur. Woensdag 31december om 18.00 uur wordt de uitzending op gepast wijze afgesloten. Wat gaan we doen?

Vanuit de studio komen ‘s morgens en ’s middags de meest afwisselende programma’s met muziek, artiesten en gasten uit de sport, politiek, maar ook verhalen van bezoekers die spontaan langs komen. Daarnaast trekken we er met onze bus op uit om van uit de meest onverwachte hoek en locaties uit te zenden. Onze verslaggevers kunnen zo maar bij u voor de deur staan.

’s Avonds komen de programma’s vanuit café De Brouwerij in St. Jacobiparochie. Een scala van artiesten treedt hier live op, afgewisseld door opmerkelijke verhalen van gasten.

Om alvast een voorproefje te geven van het nieuwe Radio Eenhoorn piratenprogramma, zullen de presentatoren op hun manier de nachtelijke uren voor hun rekening nemen.

Twee keer vierentwintig uur speciale programma’s waar u ook bij kunt zijn. U bent van harte welkom om even langs te komen in de studio, de koffie staat klaar. Maar ook in café De Brouwerij belooft het een gezellige boel te worden.

Tijdens deze marathonuitzending proberen we geld binnen te halen in de vorm van nieuwe donateurs en andere giften. Dit geld is bestemd voor een nieuwe mengtafel, het hart van onze studio. Deze is onderhand vijfentwintig jaar oud en nodig aan vervanging toe. Omdat wij een vrijwilligersorganisatie zijn, beschikken wij over beperkte middelen, daarom doen we een beroep op u om te zorgen dat Radio Eenhoorn zijn programma’s kan blijven uitzenden.

Op oudejaarsdag zal het programma vanaf 14.00 uur met allerlei bekende artiesten vanuit het gebouw van de F.A.B., onze buurman, worden uitgezonden. Om 18.00 uur wordt de Radio Eenhoorn marathon met een knallend vuurwerk afgesloten. De Ald Jiersploeg van Menaam zal hierna de avond voort zetten en het jaar feestelijk afsluiten waarbij ook iedereen weer van harte welkom is.

Stem dus 29, 30 en 31 december af op Radio Eenhoorn op 107.5 FM via de ether of op een van de kabelfrequenties, maar kom ook even gezellig langs in onze studio aan de Miedyk 39a in Menaam of in café De Brouwerij in St. Jacobiparochie.

error: Bericht Beveiligd!