Mitra Souverein verrassend sterk bij bedrijfsbowlen Bloemketerp.

Het team van “Mitra Souverein” heeft door een sterk optreden van de 5e ronde van het bedrijfsbowlen de laatste plaats van het klassement overgedaan aan het team van “Welgeschikt 1”. “Mitra Souverein” won maar liefst 3 van hun 4 gespeelde wedstrijden en verraste onder ander daardoor het sterker geachte team van de “Gerard Metselaar Groep”.

Verder stond deze avond in het teken van de tegenvallende resultaten van de teams “Café Frenz 1” en ‘franekeractueel.nl’ Het team van “Café Frenz 1” verloor 2 wedstrijden en gooide behoorlijk minder punten dan dat ze normaal doen. Ook het team van ‘franekeractueel.nl’ had een mindere dag en verloor maar liefst al hun 4 gespeelde wedstrijden.

Wat ook opviel deze avond was het sterke bowlen van de dames, zo waren er maar liefst 3 dames die deze avond zichzelf op het scorebord (hoogste scores van de maand)  bowlde. Namelijk Anneke Talhout 160 punten “Café Frenz 1”, Etje de Vries 148 punten “Zorggroep Tellens 2” en Nienke de Ruiter 159 punten “Café Frenz 2”.

Al met al weer een zeer geslaagde en gezellige bowlingavond, vanaf volgende week dinsdag zal er verder gespeeld worden in poules en zullen de ploegen hun gemiddelde teamscores van de 20 gespeelde wedstrijden meenemen.