Nieuw organisatiebureau gevestigd in Franeker.

Vanaf 14 april 2014 begin ik, Neli Tichelaar, mijn eigen Organisatiebureau Jarnel. Hier kunt u terecht voor al uw bedrijfsuitjes, familieuitjes, groepuitjes en bruiloften. Ook zijn er mogelijkheden als u iets anders georganiseerd wilt hebben. Organisatiebureau Jarnel is gevestigd in Franeker, maar kan in heel Nederland iets organiseren.

Om mezelf even kort voor te stellen, mijn naam is Neli Tichelaar, 31 jaar jong en getrouwd. Vanaf mijn tienerjaren heb ik altijd al veel plezier gehad in het organiseren. Voor diverse groepen heb ik dan ook verschillende uitjes georganiseerd. Het verheugd me dan ook zeer om nu een eigen bedrijf te starten en me hierin verder te ontwikkelen. Organisatiebureau Jarnel staat klaar om alles voor u tot in de puntjes te regelen.

Bij veel groepen komt weleens het idee om iets leuks met elkaar te gaan doen. Dan komt al snel de vraag, wie gaat het organiseren. Het organiseren van uitjes of bruiloften kost tijd en levert doorgaans veel stress op. Daarom blijven ideeën vaak maar ideeën. Daar kan nu verandering in komen en kunnen ideeën omgezet worden in leuke uitjes. Tegen een kleine prijs neemt Organisatiebureau Jarnel uw tijd en stress over en kunt u met uw groep van een leuke tijd genieten.

Kijk op www.jarnel.nl voor meer informatie en hopelijk kan ik snel iets voor u betekenen! Of like Organisatiebureau Jarnel op facebook en blijf zo op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Neli Tichelaar, info@jarnel.nl , 0627116622.

error: Bericht Beveiligd!