The Passion óók in Franeker!

Aan het begin van de Stille Week, op zondag 29 maart vindt The Passion Franeker plaats, een uniek muzikaal-bijbels evenement rondom het Paasverhaal. Een verhaal over verraad en opoffering, radeloosheid en hoop, haat en liefde, eenzaamheid en verbinding. De lokale uitvoering die in Franeker plaatsvindt is gebaseerd op die van de TV, die jaarlijks door de EO/RKK wordt georganiseerd.

Tijdens een wandeling door Franeker draagt een groep mensen om beurten een groot kruis door de stad. De wandeling start om 19.30 uur op de Breedeplaats en zal ongeveer drie kwartier duren. Onder de grote tent vindt vervolgens een muziekspektakel plaats door Gospelband Ichthus. Zij laten bekende Nederlandse liederen horen, afgewisseld met de vertelling van het lijdensverhaal van Jezus Christus.

Iedereen die het eeuwenoude Paasverhaal beter wil leren kennen en deze wil ervaren op deze eigentijdse manier is van harte welkom op 29 maart 2015 op de Breedeplaats! Aanvang 19:00 uur.

Blijft op de hoogte van The Passion door geregeld te kijken op de Facebookpagina https://www.facebook.com/thepassionfraneker.

passion Franeker

error: Bericht Beveiligd!