Smoordruk en beregezellig bij: ‘This is a man’s world! 2.0’ *foto’s*

Woensdagavond werd de ‘This is a man’s world! 2.0’ een echte ‘mannenavond’ gehouden bij Kamsma Schoenen in de Dijkstraat.  Want een vervolg op het succes van vorig jaar kon namelijk niet uitblijven! Onder het genot van een hapje en een drankje en een gezellige en gemoedelijke sfeer konden de mannen hun ronde doen in de winkel bij Kamsma Schoenen en hun  slag slaan bij diverse aanbiedingen en leuke demonstraties.

De avond die mede mogelijk werd gemaakt door verschillende ondernemers uit Franeker was een zeer groot succes! Het was er smoordruk en beregezellig.

Er was van alles te zien en te proeven, zo was er een bierproeverij, kleine hapjes verzorgd door Slagerij Terpstra, traditioneel scheren, flight simulator, mannelijke sieraden van Kramer uw Juwelier, fotoshoot door Foto Hommema, bitterballen  van Grand café de Doelen, ouderwets schoenen poetsen, auto’s verzorgd door Garage de Boer Franeker, fietsen van Marcus van der Woude, hengelsport door de Korenaar, sigaren door Primera Franeker, tv en muziek demonstraties verzorgd door Expert Franeker en leuke vakantiebestemmingen. Kortom een mooie mix van mannen dingen!

Iedereen ging ook nog eens naar huis met een leuke goodiebag!

Het geheel werd opgeluisterd met live muziek van Dick Postma. Op naar versie 3.0

Wij waren erbij en maakte de volgende foto-impressie:

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!