Spectaculaire wedstrijd dames ZVF VR1/de jong administratie.

Woensdag 7 december j.l. mochten de dames thuis aantreden tegen GAVC VR2 uit Grou. Het werd een prachtige partij zaalvoetbal met spanning tot de laatste minuten.

In de eerste helft golfde het spel snel heen en weer. GAVC VR2 was de ploeg met de betere kansen, en weerhielden onze dames om door te breken op de beslissende momenten. Het was dan ook niet verwonderlijk dat GAVC VR2 de 0-1 scoorde. Na wat wisselingen in het team kwamen dan onze dames beter in hun spel. Een perfect uitgespeelde aanval werd schitterend afgerond, 1-1. Dit werd ook de ruststand.

Na rust waren dan bij beide teams de remmen los, in eerste instantie was het GAVC VR2 wat al snel uitliep naar een 1-3 voorsprong. Maar de veerkracht van ZVF VR1/de jong administratie was enorm. De dames uit Franeker e.o. kwamen terug, met de ene goal nog mooier dan de ander en 10 min voor het einde waren de rollen omgedraaid, van 1-3 achter naar een 4-3 voorsprong.

In de laatste 10 min speelden beide teams voor de overwinning, ZVF VR1/de jong administratie moest verdedigend sterk werk verrichten waarin onze keepster werkelijk de gekste ballen tegen wist te houden. Toch moest ook zij ledig toezien hoe ze verschalkt werd van dichtbij en de dames van GAVC VR2 op 4-4 zag komen. Hierna was het weer de beurt voor ZVF VR1/de jong administratie, de laatste 2 minuten zelfs in overtal, maar konden de bal niet meer in het vijandelijke doel krijgen, en zo werd deze wedstrijd beeindigd in 4-4.

Top wedstrijden, waarin de ZVF VR laten zien zich steeds beter in de zaal thuis te voelen.

volgende week speelt een gemengd team van VR1 en VR2 mee op woensdagavond op het DIAMANTTOERNOOI in Drachten in de SNIJhal, aanvang vanaf 19.00 uur

error: Bericht Beveiligd!