Talant Franeker: Vervoer naar activiteiten

Stichting Talant is een instelling die ernaar streeft mensen met een verstandelijke beperking naar eigen keuze en met deskundige ondersteuning leren wonen en te werken. De Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn zoekt namens Talant Franeker (lokatie Martenahiem) vrijwilligers die bewoners van de locatie Martenahiem in Franeker wil vervoeren naar verschillende activiteiten. Zoals op maandagavond naar de bowlingbaan in Bloemketerp Franeker, (1x p. 14 dagen in de periode sept.-mei). Tijdens deze avond wordt er samen gezellig een uurtje gebowld (19.00 – 20.00 uur, de vrijwilliger mag mee bowlen).

Een andere activiteit is de Club op donderdagavond in De Skûle Welzijn in Franeker (19.15-21.15 uur) en het zwemmen op zaterdagochtend (11.30-12.15) uur in Harlingen (alleen winterseizoen).

De vrijwilliger kan omgaan met mensen met een verstandelijke beperking en is in het bezit van een rijbewijs. (er wordt gezocht naar een inwoner van Franeker).

Hij/zij is WA verzekerd tijdens de werkzaamheden (Talant heeft eigen vervoer).

Vrijwilligers worden gevraagd naar een VOG (kosten worden vergoed).

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij De Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, tel.nr: 0517-397800, mailen kan ook: info@deskule.nl. (andere vacatures bekijken? www.deskule.nl)

 

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!