Teamcaptainavond SamenLoop voor Hoop dinsdag 21 april

Een schip zonder kapitein drijft stuurloos rond, een team zonder captain zal dat lot bespaard blijven, maar toch … Hoe maak je van jullie teambijdrage aan de SamenLoop voor Hoop een succes. Wat maakt van de leider een ware kapitein? Dat ontdek je op de 2e teamcaptainavond, dinsdag 21 april, 20.00 uur in buurthuis De Terp, C.F. Engelhardstraat 28 in Franeker.

Je hoeft trouwens (nog) geen teamcaptain te zijn om profijt te hebben van deze bijeenkomst. Tips en trucs, elkaar inspireren, het zijn ook smakelijke ingrediënten voor ‘gewone’ teamleden, de nog twijfelaars etc.

Opgeven is handig, maar is niet verplicht. Ons e-mailadres: franeker@samenloopvoorhoop.nl.

Franeker Loopt mee en staat stil bij kanker op 26 en 27 juni 2015

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding.

Met dit bijzondere evenement, gehouden op het voetbalterrein van SC Franeker, vieren we het leven, zetten we (ex)kankerpatiënten in het zonnetje, herdenken we de overledenen en zamelen we geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Leef mee, Loop mee!

Als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker wandelen (of hardlopen) teamleden 24 uur afwisselend een ronde op het voetbalterrein van SC Franeker. Teamleden die niet wandelen of hardlopen, kunnen samen met het publiek genieten van alle activiteiten, de kraampjes en optredens van lokale artiesten.

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!