Uniek evenement Black Friday bij Mollema Music World

Uniek evenement Black Friday bij Mollema Music World met optreden van Adri de Boer. Op 27 november laten de Nederlandse vinylliefhebbers zich voor het eerst meeslepen in de jaarlijkse gekte die zich de dag na Thanksgiving in de Amerikaanse winkels afspeelt.

Op Black Friday begint het hele land massaal met de aankoop van kerstcadeaus, aangespoord door krankzinnige aanbiedingen. Mollema Music World doet het in samenwerking met Record Store Day net even anders: in plaats van de gillende meutes, richten wij ons op muziekliefhebbers, vinylverzamelaars en iedereen die zijn favoriete onafhankelijke platenzaak een warm hart toedraagt.

Zoals u van Record Store Day gewend bent, zijn er weer een heleboel prachtige releases om uit te kiezen. Doe bijvoorbeeld iemand die speciale kerstsingle van André Hazes cadeau, gedrukt op feestelijk dennengroen. Of toch liever het nog nooit eerder op vinyl uitgebrachte debuutalbum van Urban Dance Squad?

In-store optreden.

Troubadour Adri de boer verzorgt om 14.00 uur een optreden bij Mollema Music World en komt speciaal tijdens Black Friday naar Franeker om zijn nieuwe cd Tiid te presenteren. Na de tijd kunt u een cd laten signeren. De singer-songwriter maakt hartverwarmende Friestalige luisterliedjes en won hiermee twee keer het Friese songfestival Liet.  Adri begeleid zichzelf op gitaar of piano. Hij schuwt het avontuur niet en werkt zo nu en dan samen met een brassband of pianist en arrangeur Cor Bakker. Zijn nummers zijn ingetogen en dan weer uitbundig maar altijd uit het hart.

adri de boer blackfriday-850x315

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!