Westerpoort Franeker zoekt vrijwilligers

Westerpoort Franeker heeft begin februari dit jaar haar deuren geopend aan de Vijverstraat/Academiestraat in Franeker. Op dit moment zoekt Westerpoort drie vrijwilligers voor de maandagmiddag en een voor donderdagmiddag van 14.30 – 16.30/17.00 uur.

Tijdens deze middagen is het een gezellig samenzijn waarbij er spelletjes gedaan kunnen worden. Sjoelen, Mens erger je niet, Rummy-cub, Halma, maar ook een groepsspel behoort tot de mogelijkheden. De activiteitenbegeleiding biedt ondersteuning in de startfase, waarna de vrijwilligers daarna zelfstandig de activiteiten uitvoeren.

Werkzaamheden zijn: halen en brengen van de bewoners; begeleiding bieden en bewoners tijdens de activiteit; begeleiden bij koffie/thee schenken (hapjes/drankjes); creëren van gezelligheid en sfeer; bewoners activeren; klaarzetten en opruimen voor en na de activiteit.

De vrijwilliger heeft affiniteit met dementerende ouderen; hij/zij is tijdens de werkzaamheden WA-verzekerd, reis/onkosten worden vergoed, begeleiding is aanwezig.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn , Godsacker 35 te Franeker, tel: 0518-397800, mailen kan ook: info@deskule.nl. Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl

error: Bericht Beveiligd!