Wij hebben gehoord dat Sinterklaas zaterdag komt! kom jij ook?

Aanstaande zaterdag 29 november is de derde zaterdag van het grote Sinterklaasfeest in Franeker. Kom jij ook feestvieren van 13:00 uur tot 17:00 uur? Op deze dag rijd het treintje weer door de stad, is er een springkussen en een Pieten Disco op de Breedeplaats in Franeker. Ook kun jij op de Breedeplaats een heus Pietendiploma behalen! Je moet daar wel wat voor doen, bijvoorbeeld leren klimmen, over een dak lopen en een cadeautje door de schoorsteen doen, dat wordt spannend! Wil jij op de foto met Sinterklaas?

Dat kan deze dag in het Sinterklaashuisje, Sinterklaas zal daar met zijn Hoofdpiet en een aantal Pieten aanwezig zijn. Breng jij deze dag je tekening of knutsel mee, dan krijg jij een cadeautje! Tot slot zal Sinterklaas een aantal winnaars bekend maken van het Pietenletterspektakel, ga jij winnen? De hele week kun jij nog op zoek in de winkels en in de etalages om de letters te vinden, raad je het woord goed dan maak je kans op een Tablet, een Ice Watch, Intertoys cadeaubonnen, Rittenkaarten voor Monkeytown of één van de vele andere prijzen. Deze actie eindigt 5 december, de winnaars na 5 december krijgen persoonlijk bericht. Het deelname formuliertje kun je downloaden van www.sintocht.nl of zaterdag 29 november ophalen bij de Letterpiet op de Breedeplaats. Op de website kun je ook het hele programma voor zaterdag 29 november vinden! We maken samen met Sinterklaas en zijn Pieten er weer een groot feest van!

De winkels waar je een letter kunt vinden worden genoemd op de website van de Stichting Sinterklaas Intocht Franeker, www.sintocht.nl.

93. © Patrick en Eddie Spoelstra - FranekerActueel.nl

error: Bericht Beveiligd!