Winnares haalt prijs op bij Schoenmakerij Versteeg!

Het was afgelopen zaterdag feest bij Schoenmakerij Versteeg aan de Zilverstraat 15. Schoenmakerij Versteeg is lid van deschoenmakersfabriek.nl en die organiseerden voor alle Nederlandse schoenmakers een landelijke Vaderdag Actie. Bezoekers van die schoenmakers zoekmachine maakten kans op een lederen schort van topmerk Witloft plus een Smokey Joe Barbecue van het merk Weber. Uiteindelijk hebben bijna tweeduizend consumenten hier aan meegedaan.  Jantien Idzenga was de gelukkige winnares van deze twee prijzen en had er voor gekozen deze op te halen bij Schoenmakerij Versteeg in Franeker.

Dennis Franke van deschoenmakersfabriek.nl vertelt enthousiast: “Geweldig toch dat van alle 160 schoenmakers die op onze zoekmachine staan, wij juist deze prijs mochten overhandigen aan een winnares in Franeker! En dat er zoveel consumenten op internet met die actie hebben meegedaan, hadden wij nooit durven dromen.” Franke is dan ook trots dat ook Schoenmakerij Versteeg vorig jaar besloot zich aan te sluiten bij deschoenmakersfabriek.nl. Franke: “Als middenstander, ik heb zelf ook een schoenmakerij in het Drentse Zuidlaren, hebben wij zelf niet de tijd, mensen en de middelen zoveel mensen op internet te bereiken met leuke acties. Door hier als schoenmakers met z’n allen aan mee te doen, maken wij het pure ambachtsvak van de schoenmaker weer leuker en toegankelijker voor iedereen. Voor heel Nederland, maar ook voor de inwoners van Franeker en omstreken. Dat is toch geweldig?”

Uitreiking prijs samen met de oprichter

Dennis Franke, de oprichter en eigenaar van deschoenmakersfabriek.nl en zelf een derde generatie schoenmaker, nam de moeite bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn in Franeker met een heus camerateam. Vooral dat enthousiasme van Dennis Franke en zijn team, maakt dit allemaal nog leuker voor de lokale schoenmaker. Door zelfs met een camerateam op locatie langs te komen, wordt zo’n prijsuitreiking ook voor de winnaars nog specialer. Wie vindt het nu niet leuk een prijs te winnen en ook nog eens dat daar een video van gemaakt wordt? Winnares Jantien Idzenga was dan ook dolgelukkig met de prijzen en alle aandacht daar omheen. Jantien Idzenga: “Sowieso is deze prijs een super cadeau, echt een prachtig schort en mooie barbecue! Ik ben er heel erg blij mee en ik vond de ontvangst van Dennis Franke en het filmen van de uitreiking echt een bijzondere ervaring. Ik wist niet dat het zo leuk kan zijn bij een schoenmaker.” Na nog wat tips van de lokale schoenmaker in Franeker hoe vooral het schort goed te onderhouden, vertrok Jantien samen met haar twee dochtertjes met de prijzen in de hand en een grote glimlach op haar gezicht weer richting huis.

Inmiddels is deschoenmakersfabriek.nl de grootste in Nederland

De Schoenmakers Fabriek is opgezet door schoenmakers voor consumenten. Met inmiddels 160 aangesloten schoenmakers, is deschoenmakersfabriek.nl inmiddels een begrip aan het worden voor consumenten die op internet zoeken naar hun lokale schoenmaker. En elke week komen er door het hele land nieuwe schoenmakerijen bij. Consumenten zoeken steeds vaker op internet naar schoenherstellers of schoenmakers als ze een probleem of vraag hebben. Ze verwachten een complete website met daarop het bezoekadres, openingstijden, foto’s en overzicht van de dienstverlening van hun lokale schoenmaker. De huidige consument verwacht ook dat schoenmakers in feite 24 uur per dag beschikbaar zijn voor hun vragen en opmerkingen. De consument wil daarbij ook dat schoenmakerszeer actief zijn op media zoals Facebook en Twitter. En dat ze mooie prijzen kunnen winnen en tegelijkertijd op een speelse manier worden geïnformeerd over wat een lokale schoenmaker allemaal voor ze kan betekenen. En dat is nu precies wat deschoenmakersfabriek.nl de consument allemaal biedt. Ook voor de inwoners van Franeker en omstreken dus.

Informatie over Schoenmakerij Versteeg en de prijsuitreiking kunt u vinden op:

Web: https://deschoenmakersfabriek.nl/project/schoenmaker-franeker-zilverstraat-15-schoenmakerij-versteeg/

Pand Schoenmakerij Versteeg in Franeker Uitreiking Schoenpoetskist bij Schoenmakerij Versteeg in Franeker #1 Uitreiking Schoenpoetskist bij Schoenmakerij Versteeg in Franeker #2 Uitreiking Schoenpoetskist bij Schoenmakerij Versteeg in Franeker #3

 

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!