Zonnebloem Franeker e.o. op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Als vrijwilliger kun je dat op veel manieren mogelijk maken. Soms zit dat in iets heel kleins. Je kunt een bestuurstaak vervullen. Maar ook meehelpen tijdens een vakantie of dagje uit, zoals bijv: een toneelmiddag, dagboot- of bustocht.

Maar ook kleinere activiteiten zijn mogelijk: zoals een bezoekje aan een theetuin, kerstmarkt, een gezellige middag met een optreden, het bezoeken van zieke of eenzame mensen, voor de zieken een bloemetje langsbrengen en de verkoop van loten.

De vrijwilligers van De Zonnebloem komen vanaf sept. t/m juni vrijwel maandelijks bij elkaar voor het bespreken van de eerstvolgende activiteiten die door kleine commissies worden georganiseerd.

Er is vooral behoefte aan vrijwilligers uit de omliggende dorpen van Franekeradeel. Ook is men op zoek naar vrijwilligers ook die (te zijner tijd) een bestuursfunctie zouden willen vervullen.

Reiskosten worden vergoed en de vrijwilliger is tijdens de activiteiten verzekerd.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale van De Skule Welzijn, Godsacker 35 te Franeker. Tel: 0517-397800. Mailen kan ook: info@deskule.nl. Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl

error: Bericht Beveiligd!