Zorgcentrum De Batting zoekt vrijwilligers

gezochtFraneker – Zorgcentrum De Batting in Harlingen draagt de zorg voor oudere veelal dementerende bewoners en/of bewoners met een lichamelijke beperking. Op dit moment zoekt de Batting voor een tweetal afdelingen nieuwe vrijwilligers (m/v) die in de avonduren iets willen doen op de huiskamer. Dit kan zijn: een spelletje doen, krant voorlezen etc. (Vanaf 19.00 uur) Het gaat om de twee huiskamers van de geriatrische revalidatie. Dit is een afdeling waar cliënten tijdelijk verblijven (max. zes maanden). De cliënten die worden opgenomen behoren grotendeels tot de volgende cliëntencategorieën: CVA, fracturen, nieuwe heupen/knieën.

Per huiskamer zijn er maximaal 15 cliënten. De leeftijd varieert van 30-100 jaar. Reiskosten worden vergoed, de vrijwilliger is WA verzekerd tijdens de werkzaamheden.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn, Godsacker 35 te Franeker, tel: 0517-397800, mailen kan ook: info@deskule.nl. Andere vacatures bekijken? www.deskule.nl

error: Bericht Beveiligd!