ZVF damesteams in balans 1-1 *foto’s*

De dames van Zaalvoetbal Vereniging Franeker (ZVF) speelden voor de 2e maal in competitie tegen elkaar. Wie had gedacht dat het op een akkoordje gegooid zou worden had het dus mis.
Er werd door beide teams gestreden voor de volle 3 punten.

In de eerste helft was het vooral het ZVF/de jong administratie VR1 wat de wat betere ploeg was en met een hele mooie uitgespeelde goal op een 0-1 voorsprong kwam, 5 Min. voor rust was het toch het ZVF/ythuske de bikker VR2 wat weer op gelijke hoogte kwam door een doelpunt die via de kluts in het doel belandde.

Ruststand 1-1.

Na rust was het het 2e team wat sterker uit de startblokken kwam, maar goed keeperswerk hield de stand op 1-1. De laatste 5 min. waren dan nu voor het 1e team, maar ook hier stond de keepster een doelpunt in de weg. Het bleef bij 1-1, waar beide teams voor de stand geen zaken doen, maar onderling wel tevreden waren.

Volgende week speelt het ZVF/de jong administratie VR1 thuis in de Trije tegen GAVC VR1, aanvang 19.30 uur.