ZVF/Ythuske de bikker VR2 boekt eerste futsal zege.

Afgelopen woensdag mocht het 2e dames zallvoetbalteam aantreden in Heerenveen tegen Heerenveense boys VR2. Dit team stond troosteloos onderaan met louter verliespartijen, dus voor onze dames een reden te meer om de 3 punten te pakken.

Al snel werd duidelijk dat deze dames heus wel een balletje konden trappen, maar gewoon niet tot scoren konden komen.
Ditmaal wisten onze dames wel het net te vinden (wat tot nu toe in alle wedstrijden wel lukte) De dames van Heerenveense boys raakten tweemaal de binnenkant van de paal, waar wij wel wisten wel te scoren, Marre was het die de score opende in de eerste helft met een prima aktie en zo de ruststand op 0-1 bepaalde.
Na de rust hadden de dames van ZVF de boel goed onder controle, er werd goed verdedigd en de counters/aanvallen waren scherp zodat halverwege de tweede helft , alweer Marre de 0-2 aantekende.
Keepster Esther wist met enkele goede reddingen het doel schoon te houden.

In de slotminuten was het Nadia die prima doorzette en de bal bij helen kreeg die de bal wederom tegen het net schoot, helaas werd dit doelpunt afgekeurd omdat er eerde een slyding zou zijn gemaakt.

de ZVF dames wisten de 0-2 tot het einde vast te houden en zo 3 punten mee naar Franeker te nemen.

Voor versterking van de teams zijn we echter nog wel op zoek naar dames die op een doordeweekse avond graag een keer lekker fanatiek willen sporten.
Leeftijd vanaf 16 jaar tot in de 40 jaar.
Dus …heb je jaren geleden voetbal gespeeld en op dinsdag/woensdag eens tijd op een avond te sporten? kom eens kijken bij het Zaalvoetbal voor Dames in de Trije te Franeker.
Thuis spelen we de wedstrijden om 19.30 uur.

eerstvolgende wedstrijd : ZVF/de Jong administratie VR1 – Drs. Vijfje VR4 aanvang 19.30 uur, de Trije te Franeker