31 juli de dag van de PC: Cityrockers in Franeker

cityrockers kleinFraneker – Op woensdag 31 Juli, de dag van de PC kaatspartij presenteren Grandcafé de Doelen en De Bogt fen Gune het dance-event Cityrockers op de Voorstraat in Franeker. Net als ieder jaar belooft dit een groots spektakel te worden!

Het feest begint vanaf 20:00 uur en duurt tot 01:00. Met een spetterende line-up bestaande uit Dani L. Mebius, Praia del Sol, Artificial Sound, Dirrty B3rry & JPackMC zal het spreekwoordelijke dak er zeker af gaan! De headliner van deze avond is niemand minder dan Friese trots Dani. L M…ebius! Tiesto, Hardwell, David Guetta, elke grote DJ draait zijn tracks helemaal grijs. Dani. L Mebius kun je gerust Fryslan’s finest noemen.

Naast Dani-L Mebius zal nog een andere Friese bekende DJ gaan optreden. Hij wordt ook wel Mr. Beach genoemd maar zijn artiestennaam is toch echt Praia del Sol. Op 31 Juli zal hij tijdens de PC voor het zonnetje zorgen met zijn zomerse beats. De beste house & eclectic (muziekstijl binnen de dancestijl) DJ van Friesland mag natuurlijk niet ontbreken. Dirrty B3rry, de resident DJ van Club 1841 won onlangs de Beachrockers DJ Contest. Hij weet als geen ander het publiek te vermaken met een mix van house & eclectic.

Om het feest compleet te maken zijn ook de Franeker house-helden Jay Underground en DJ Sandilicious van de partij. Draaiend onder de naam van Artificial Sound zullen de EDM klappers je om de oren vliegen. Dit duo afkomstig uit Franeker weet als geen ander het Franeker publiek op te zwepen. De avond wordt gehost door JPackMC.
Kortom, mist dit niet en kom op woensdag 31 Juli naar Cityrockers op de Voorstraat! Trouwens Cityrockers is helemaal GRATIS!
cityrockers-franeker
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!