34e Halve marathon van Tzum op zaterdag 27 januari

Sportvereniging Friesland uit St.-Jabik en VV Tzum organiseren voor de 34e keer een prestatieloop in Tzum. Ook dit jaar kunnen de hardlopers weer kiezen uit 5.5 km – 10.2 km – 16.1 km en 21.1 km over binnenwegen en langs de Bolsweardervaart naar Edens, Easterlittens en Winsum.

Ook dit jaar worden er een drie honderd lopers aan de start verwacht. Om 11.00 uur klinkt het startschot voor de langere afstanden, de jeugd start daarna en loopt een ronde om de sportvelden, een veilige route dus.

Arie Smedinga met een paar andere hardlopers wilden graag een loop in Tzum en vroegen de VV Tzum en SV Friesland of die deze wilden organiseren.

Nu 34 jaar later is deze klassieker er nog en gaat zaterdag 27 januari van start bij de VV Tzum. Inschrijven kan in de school vanaf half 10 op die zaterdagmorgen.

Iedereen mag aan deze prestatieloop deelnemen, kosten € 5,00 organisatiekosten, wie een medaille wil kan die na afloop worden gekocht bij de inschrijvers.

Onderweg is er verzorging met lauw water, en na de finish bouillon, thee en vruchtendrank en fruit, in de kantine is heerlijke snert te krijgen.

Nog meer informatie zie www.svfriesland.nl of www.hardlopendnederland.nl

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!