Openingstoernooi jeugdleden FTC *foto’s*

Op vrijdag 3 april was het openingstoernooi van de Franeker Tennis Club, voor de jeugdleden. Voordat de eerste bal geslagen kon worden, mochten de kinderen eerst paaseieren gaan zoeken. 54 kinderen hadden zich opgegeven. Er werd gespeeld met 4 verschillende kleuren balen. Rood, oranje, groen en geel.  En toen was het 10 uur. Tijd om te beginnen.

Gelukkig na een week van regen, natte sneeuw en harde wind, was het vrijdag een geweldige dag om te tennissen. Vanaf de eerste tot de laatste bal hebben we geweldige wedstrijden gezien. Om 2 uur werd de laatste bal geslagen. Na enige rekenwerk, konden  de volgende kinderen hun prijzen ophalen.

Bij rood was de 1ste  prijs voor Erwin Althuisius. Bij oranje ging de 1ste  prijs naar, Twan Hoek, 2de naar  Ricardo van der Ploeg en de 3de naar  Jardo Sterkenburg. Bij groen ging de 1ste prijs naar Thijs Vrij en Bart Afman en de 2de naar Puck Wever en Romy Stam.

Bij geel in poule D ging de 1ste prijs naar Mitchell Glas en Julia Bergsma en de 2de naar Xander Fennema en Fabian Gunning. In poule E ging de 1ste prijs naar Luke Glas en Koen Rienstra en de 2de naar Jordi Hoek met drie verschillende spelers, nl Jesper Scheenstra, Gert-Jan van der Helm en Luke Glas. Poule F, 1ste Mirjam Afman en Jens Visser en de 2de ging naar Hein van der Helm en Nina van Vredendaal. Alle prijs winnaars gefeliciteerd.

Het volgende toernooi is de bonte avond op 26 juni 2015.

error: Bericht Beveiligd!