4e Blues and a lazy sunday afternoon

Na 3 geslaagde zondagmiddagen wordt a.s. zondag 22 november op veler verzoek een vervolg gegeven in Café DE KLEINE BEURS te Franeker. Aanvang 16.00 uur. Hieronder nog eenmaal het verhaal van Frans en Klaas:

Tijdens een van die gezellige vrijdagavonden troffen Klaas van der Ploeg (jazz/bluesgitarist en Frans Hoekstra ( drummer ex Wiebe van Dijk superband) elkaar in dit gezellige café.

Klaas vertelde vol liefde over de gitaar waarop hij momenteel speelt en toebehoorde aan zijn grote voorbeeld Shakey Sam (Simon Vlietstra). Naar eigen zeggen nooit zien spelen, maar door het beluisteren compleet “om “ was

Met dit aanstekelijke verhaal kwam hij bij Frans Hoekstra en ook deze raakte enthousiast, ook om weer eens na jaren met elkaar te spelen. Met Stephan van het café werd al snel een afspraak gemaakt en het enige wat nog restte waren nog wat muzikanten om voor deze middag een band te vormen.

Als zanger kwam Jelle van der Laan (Dr. Brown) boven water, de bassist werd gevonden in de persoon van Campbell Forbes ( ex Wiebe van Dijk superband en begeleider van Bauke van der Woude )met als extra gitarist Ronald Rosenau ( ex Pub Street Bluesband, ex Shakey Sam Bluesband, ex Rob Hoeke’s BoogieWoogieband).

Klaas speelt naast de gitaar ook nog op de bluesharp. Kortom een line-up om U tegen te zeggen.

U bent van harte welkom op deze 4e LAZY SUNDAY AFTERNOON in De Kleine Beurs aan de Schilbanken 17 te Franeker. ZONDAGMIDDAG  22 november A.S  16.00 UUR

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!