A.V. Spartacus zoekt vrijwilliger (m/v)

Franeker – Atletiekvereniging Spartacus in Franeker is een vereniging voor jong en oud;  voor zowel de beginnende als  de gevorderde  loper. Vanaf ongeveer  4 jaar kan gestart  worden als minipupil.  De    jeugd  traint in verschillende leeftijdscategorieën; in zowel het lopen als ook technisch atletiek zoals o.a. verspringen en speerwerpen. Er zijn uiteraard ook trainingen voor senioren; deze richten zich uitsluitend op het hardlopen. Voor deze laatste groep zoekt Spartacus een enthousiaste trainer (m/v) die het trainersteam kan aanvullen en versterken.

De nieuwe trainer geeft samen met een collega-trainer zelfstandig training aan de senioren. In onderling overleg wordt de inhoud van de training en de trainingschema’s besproken. Trainingen worden gegeven op maandag en woensdag van 19.30 tot 21.00 u. en op zaterdag van 09.30 tot 11.00 u. Voorkeur gaat uit naar iemand met een trainersdiploma. (of bereid zijn tot het volgen van een trainerscursus). Gezocht word naar iemand die een enthousiaste stijl van lesgeven heeft, communicatief ingesteld is, in een team kan werken, leergierig en initiatiefrijk is.

Voor het geven van trainingen is een (onkosten)vergoeding beschikbaar. Begeleiding is aanwezig, de vrijwilliger is tijdens de werkzaamheden WA verzekerd. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de mail: info@avspartacus.nl Meer informatie? www.avspartacus.nl

 

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!