Aantal brievenbussen in Franekeradeel worden verwijderd

PostNL gaat het brievenbussennetwerk verder aanpassen. Dit betekent dat een aantal brievenbussen wordt verwijderd, dit omdat deze weinig tot niet gebruikt worden. Een brievenbus word verplaatst naar een meer logische plek, in dit geval een toegangsweg naar een woonwijk.

Waarom?

Er worden steeds minder brieven verstuurd. Chauffeurs die de brievenbussen legen, komen op hun ronde brievenbussen tegen waar nog nauwelijks post in zit. Vaak zijn dit dezelfde. De brievenbussen waar weinig gebruik van gemaakt wordt, worden verwijderd.

Wanneer?

De vervanging of verwijdering van de brievenbussen in de gemeente Franekeradeel vindt gefaseerd plaats. PostNL is van plan de vervanging in Franekeradeel uit te voeren in de periode van 7 t/m 25 juli. Het gaat om de postcodegebieden 8800-8814 en 8850-8859.

Wat betekent dit voor u?

Wanneer een brievenbus verwijderd wordt, dan wordt minimaal drie weken van tevoren op die brievenbus aangegeven wat de dichtstbijzijnde brievenbus is of wordt. Bestaande brievenbussen die buiten bij zorginstellingen en seniorencomplexen staan, blijven sowieso bestaan.

Om welke brievenbussen gaat het in Franekeradeel?

De volgende brievenbussen worden verwijderd:

SEVERANDER 1 -8802 DJ- FRANEKER

OUDE WEG 1 -8809 HZ- BOER

DORPSSTRAAT 1 -8813 JB- SCHALSUM

CAMSTRAWEI 15 -8852 RH- FIRDGUM

WALBURGASTRJITTE 3 -8856 BV- PIETERSBIERUM

 

Nieuwe locatie van een brievenbus:

 

ARUMER FAERT 2 – 8801 XA – FRANEKER

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!