âldens+ in Franeker en Noord in Leeuwarden samen verder

De uitzendbureaus âldens+ in Franeker en Noord in Leeuwarden gaan voortaan door het leven als Noord Uitzendbureau B.V. Met kantoren in onder andere Franeker, Leeuwarden, Drachten, Bakkeveen en Leek werken we verder aan onze ambitie: een gevestigde naam in Noord Nederland worden.

Noord Uitzendbureau B.V. onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en korte lijnen. Wij kennen onze uitzendkrachten en opdrachtgevers. Het is onze passie om te streven naar een win-win situatie voor bedrijven en mensen. Samen met een bedrijf de juiste medewerker vinden, passend binnen de organisatie. Of andersom: de juiste baan vinden bij een kandidaat, die bij hem/haar past en zo mogelijk aansluit bij zijn/haar persoonlijke ontwikkeling.

Door producten als uitzenden, detacheren, werving & selectie en payrolling is Noord Uitzendbureau B.V. in staat om knelpunten op het gebied van werk op te lossen.

Noord Uitzendbureau B.V. is onderdeel van de Louwsma Beheer Groep (LBG). LBG kent per 1 januari 2015 5 divisies: Activering, Flexarbeid, Financiële dienstverlening, Zorg en Training & Advies.

De naamswijziging betekent tevens een nieuwe huisstijl en de lancering van een nieuwe website: www.noorduzb.nl.

logo

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!