Allround timmerbedrijf Petersen niet in beste doen tijdens bedrijfsbowlen

De bowlers van Allround Timmerbedrijf Petersen waren tijdens de 2e speelronde van het bedrijfsbowlen bij bowlingcentrum Bloemketerp niet in hun beste doen.

Na de eerste speelronde wonnen de bowlers van dit team nog twee wedstrijden, maar tijdens deze ronde verloren ze drie keer kansloos en leek het of ze hun timmermansoog thuis gelaten hadden. De bowlers Richard en Riekele hadden het vizier niet op scherp en raakten meerder malen de goot in plaats van de kegels.

Verder viel op dat Sander Lahaise van Dagbesteding Elske’s Huiskamer in goede doen was deze avond. Waar hij de 1e speelronde nog zoekende was naar de juiste afstelling bleek hij daar deze avond geen last van te hebben, of zou dit komen omdat zijn vaste bowlingmaat Anneke van der Bij terug was van vakantie en hem hierdoor meer vertrouwen gaf. Sander wist zelf in een van zijn gespeelde wedstrijden een score van 224 bijeen te bowlen.

Ook viel op dat na deze speelronde alle teams minimaal één wedstrijd hebben gewonnen en dat het team van Franekeractueel.nl team 1 als enige nog niet verloren heeft.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!