Alzheimer Café Noordwest Friesland

Eindelijk weer ‘’live’’: Alzheimer Café Noordwest Friesland in Buurthuis Sjaerdemastate

Op 27 september a.s. is het zover: dan kunnen we elkaar na de lange coronaperiode eindelijk weer in levenden lijve ontmoeten. Hoe blij wij ook waren met de gastvrijheid van Radio Eenhoorn en hoeveel van onze vaste bezoekers ons ook hebben beluisterd, er gaat niets boven een ouderwets Alzheimer Café. Nog niet op de vertrouwde locatie Saxenoord, maar wel in Buurthuis Sjaerdemastate in Franeker.

We beloven u, mensen met dementie, familie, vrienden en andere belangstellenden, een interessante avond. Het thema is: Diagnose dementie….en nu?

Anneke van Veen, casemanager dementie en Esther van der Ploeg, geriatrieverpleegkundige bij Thuiszorg het Friese Land, presenteren de avond. Vragen als: wat kun je na de diagnose dementie aan hulp en ondersteuning verwachten, wat is er mogelijk, bij wie, waar en hoe? Het belooft een interactieve avond te worden, waarbij uw vragen en ervaringen de inhoud bepalen.

Ter gelegenheid van de nieuwe start, sluiten we de avond af met een hapje en een drankje met livemuziek door Dick Postma. Toegang, koffie en thee zijn gratis, maar een gift in onze collectebus stellen wij zeer op prijs.

Buurthuis Sjaerdemastate, Groot Sjaerdema, 8801 KW Franeker gaat om 19.00 uur open. Het programma begint om 19.30 en duurt tot 21.30 uur.

Voor meer informatie kunt u bellen met Annelien Ellerman, lid werkgroep Alzheimer Café Noordwest Friesland, tel: 0643003384.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!