Annet Doesburg beoogd gemeentesecretaris voor Waadhoeke

Annet Doesburg wordt de beoogd gemeentesecretaris voor de fusiegemeente Waadhoeke. Dat heeft de stuurgroep Waadhoeke besloten. Op 1 januari 2017 begint ze in de nieuwe functie. Voor de fusie heeft ze een belangrijke rol als projectleider in de voorbereiding op de herindeling. Ze is de beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur voor de ambtelijke organisatie na de fusie op 1 januari 2018.

Over Annet

Annet is 49 jaar en woont samen met haar man in Middenmeer. Ze heeft ruime ervaring in het openbaar bestuur, organisatieontwikkeling en gebiedsgericht werken. Ze werkte de afgelopen zeven jaar in verschillende directiefuncties bij de gemeente Amsterdam.

Annet Doesburg: “Met een stevige worteling in het platteland van de kop van Noord-Holland geloof ik in de kracht van de gemeenschap. Kleinschalige organisaties die binnen dorp en stad tot grote resultaten kunnen komen. Dat behouden en de ambtelijke organisatie verder professionaliseren. Mijn ervaring met organisatieontwikkeling en gebiedsgericht werken zet ik graag in voor Waadhoeke.”

Stuurgroep

De stuurgroep wenst Annet veel succes in haar nieuwe functie en de ontwikkeling van Waadhoeke. Het toekomstige college van B&W van Waadhoeke benoemt de gemeentesecretaris/algemeen directeur definitief.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!