Overzicht - eigen foto

Afgelopen week hebben de 4e jaars SDV (Sport – Dienstverlening en Veiligheid) leerlingen het jaarlijkse basketbaltoernooi georganiseerd voor de 1e en 2e klas leerlingen. De SDV-leerlingen organiseren het toernooi in samenwerking met de MAVO-sport leerlingen in het kader van hun opleiding. Want binnen het keuzevak ‘Organiseer een evenement’ behoort het uitvoeren van een evenement tot de eindopdracht.

De SDV-leerlingen hebben in de voorbereiding allerlei zaken voorbereid en de taken onderling verdeeld. Ze maken zelf een speelschema, een teamindeling en het draaiboek. Daarnaast werd er uitleg gegeven aan de deelnemende leerlingen. Wat ook belangrijk was, is dat de wedstrijden in goede banen werden geleid.

De SDV-leerlingen hebben in de afgelopen periode samen met MAVO-sport gestudeerd op de spelregels en waren tijdens hun eigen sportlessen vaak scheidsrechter om deze taak goed onder de knie te krijgen. Op het veld stonden fanatieke en enthousiaste leerlingen die graag een prijs in de wacht wilden slepen.

De SDV-leerlingen hadden alles goed in de hand, waardoor het toernooi op een sportieve manier is verlopen.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!