Be Quick: Zilver, brons en Pietengym

Franeker – Afgelopen zaterdag werden de Friese kampioenschappen groepsspringen georganiseerd voor niveau A,B en C te Leeuwarden. Be Quick was hier vertegenwoordigd met 2 groepen. De jeugd ploeg  die voor het eerst meedeed op niveau C begon zeer matig bij het onderdeel vloer. Bij de minitramp werd er wel zeer goed gesprongen en wonnen de meisjes het brons. Ook goed gesprongen wer d er bij de minitramp pegases hier vielen ze net buiten de prijzen met slechts 0,1 punt achterstand 4e.

De damesploeg begon ook zeer matig bij het onderdeel vloer,  maar kwam zeer goed voor de dag bij de minitramp pegases hier werd zilver gewonnen. Ook bij het onderdeel tafel ging het zeer goed en ook hier kon zilver meegenomen worden naar Franeker. Al met een goed begin van het turnseizoen.

Op de foto de 2 teams van Be Quick

Pietengym bij Be Quick

Woensdag hebben de peuters en kleuters van gymvereniging Be Quick uit Franeker pietengym gehad. De kinderen hebben gedanst, lekkers gehad en geoefend op een pietencircuit. De kleuters kunnen nu ook wat zwarte pieten kunnen, namelijk: op het dak klimmen, zware cadeaus naar boven hijsen, pakjes door de schoorsteen gooien en nog veel meer. Na afloop kregen ze allemaal een pietendiploma en nog meer snoepgoed. Maar dat geeft niet want dat gymmen ze er de komende weken, als sinterklaas weer naar Spanje is, wel af tijdens de laatste gymlessen van dit jaar. Wil jij ook bij ons gymmen? Kom dan eens langs op de woensdagochtend (peuters 9.30 u. -10.30 u.) of woensdagmiddag (kleuters vanaf 13.30 u. of vanaf 14.15 u.) In de nieuwe gymhal van de Trije. Kijk voor meer informatie op de site www.bequickfraneker.nl

Op de foto het pietencircuit

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
error: Bericht Beveiligd!