We hopen dat jullie allemaal enthousiast zijn voor het evenement dat binnenkort van start gaat! We willen jullie graag voorzien van belangrijke informatie, zodat jullie goed voorbereid aan de start verschijnen.

Afhalen van stempelkaart en scannen van tickets
Maandagavond zijn jullie allemaal van harte welkom in sporthal de Trije (Jan Rodenhuisplein 3, 8801 ET Franeker) vanaf 17:45 uur. Bij aankomst zal jullie ticket, zowel digitaal als op papier, worden gescand. Na het scannen ontvangen jullie de stempelkaart, die jullie gedurende de Avondvierdaagse nodig hebben. Vergeet dus niet jullie ticket mee te nemen!

Extra tickets nodig?
Hebben jullie nog extra tickets nodig voor bijvoorbeeld vrienden of familie? Dan raden we jullie aan om deze zo snel mogelijk aan te schaffen via de website avondvierdaagsefraneker.nl. Daarnaast is het ook nog mogelijk om vrijdag 2 juni tussen 19:00 en 20:00 uur fysiek tickets te kopen in sporthal de Trije.

Medaille nummer doorgeven
Tijdens het bestelproces heeft niet iedereen zijn medaillenummer doorgegeven. Indien jullie dit vergeten zijn, kunnen jullie dit alsnog per e-mail doorgeven aan info@avondvierdaagsefraneker.nl. Op de ticket die jullie via de e-mail hebben ontvangen, staat het medaillenummer vermeld. Als hier geen nummer vermeld staat, betekent dit dat er geen aantal is doorgegeven en zal er helaas geen medaille worden overhandigd.

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht er nog iets niet duidelijk zijn of hebben jullie vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de organisatie via info@avondvierdaagsefraneker.nl.

We kijken ernaar uit om jullie maandagavond te verwelkomen in sporthal de Trije voor een geweldige Avond4daagse!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
error: Bericht Beveiligd!